نوشته شده توسط : woodwork

Liverpool on tehnyt erinomaisen alun sekä Valioliigan että Mestarien liigassa, voittaen ensimmäiset kuusi ottelua kauden aikana. Reds pidensi virheellistä alkua uudelle kampanjalle voittamalla Pariisin Saint-Germainin avajaisissa Mestarien liigan ryhmätarjonnassa tiistai-iltana. Tuulettimet punaisissa liverpool pelipaita ovat erittäin jännittäviä. Virgil van Dijkillä on loistava hetki Liverpoolin pelaajana ja on päättänyt voittaa trofeja klubin kanssa, mutta tietää, että kova työ on vasta alkamassa. Siinä on neljä palkintoa tänä kautena ja Van Dijk haluaa paljon. On vielä paljon tehtävää.

Liverpool kokee kovempia vastustajia tällä kaudella, etenkin Euroopassa, mutta Van Dijk on vakuuttunut siitä, että he pystyvät jälleen kerran pukeutumaan jalkapallo pelipaidat ja ottamaan vastaan ​​ja pelaamaan huippujoukkueita. "Olen nauttinut kaikesta siitä, koska olen tullut tänne", hän sanoi. "Ja toivon, että jatkamme menoa." Vaikka Van de Dijk vaati toistaiseksi Jurgen Kloppin suurimman pelin tultua Realia vastaan ​​toukokuussa, Van Dijk vaatii, että tämä ei ole vaikuttanut heidän luottamukseensa. Van Dijk tietää, että heidän täytyy olla vaikeampaa.



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 29 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

PSV: n Eindhovenin Hirving Lozano sanoo, että Barcelonassa kävi kesällä yhteyttä mahdolliseen siirtoon ja että olisi unelma siirtyä La Liga -mestariin jonain päivänä. PSV: n jälkeen hän auttoi klubia voittamaan hollantilaisen osakilpailun ensimmäisellä kaudellaan, ja hänellä oli 17 maalia ja kahdeksan assistenttia. Fanit arvostavat hänen suorituskykyään valmistelemalla jalkapallo pelipaidat piristämään häntä.

PSV tulee Camp Nouon punaisen kuumuuden maalipelissä. He saivat 7-0 ADO Den Haagia vastaan ​​viikonloppuna, tuloksena Willem II: n 6-1: n jälkeen. PSV vierailee LaLigan mestareissa avajaisryhmäpelissäan tiistaina, ja Barca pyrkii voittamaan turnauksen ensimmäistä kertaa vuodesta 2015. Lozanolla on kuusi maalia ja avusta PSV: lle jo tällä kaudella, ja Barcelonan pitää seurata tarkasti hänet tiistaina.

Hirving Lozano lisäsi, että Barca oli enemmän kuin yhden miehen näyttely. Jokainen Barcelona pelipaita oleva peli on läheisessä yhteydessä toisiinsa. Jos Lozano jatkaa kauden alussa näyttävää hienoa muotoa, on todennäköistä, että seurat tulevat odottamaan häntä kesällä. Ja Valverde ei odota PSV: n luopuvan hyökkäävistä vaistoistaan ​​Barcelonan lahjakkaiden eteenpäin toimittaessa. PSV: n laitahyökkääjä Hirving Lozano on yhdistetty siirtymään Barcelonaan, mutta Valverde hävitti kysymyksen Meksikon kansainvälisestä.



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Daily Mirrorin mukaan Toby Alderweireld on avautunut epäonnistuneesta siirtymisestä Manchester Unitediin ensimmäistä kertaa kesäkuukauden siirtoikkunasta viime kuukausina. Monet odottivat 29-vuotiaan keskustaan ​​lähtevän Spursin kesällä Manchester Unitedin nauruttamassa Alderweireldia vastaan ​​siirtoikkunan aikana. Puhuessaan Sky Sportsille Alderweireld kiisti väitteet siitä, että hän halusi lähteä North Lontoon puolelta ja lisäsi, ettei hän ole koskaan lähellä poistamaan Tottenham Hotspur pelipaita. Alderweireldin aika Spursin kanssa näytti nousevan kesällä sen jälkeen, kun hän edusti tuskin Pohjois-Lontoon puolella viime kauden.

"Kaikki sanovat kaikkialla, että halusin ehdottomasti lähteä Tottenhamista", Alderweireld selitti. "Tämä ei ole totta, tänä kesänä olen nopeasti ymmärtänyt, että Tottenham halusi pitää minut." Yllään jalkapallo pelipaidat, Belgian keskusta-asema on jäljellä nykyisestä sopimuksestaan ​​alle vuoden ajan. että Alderweireld ja Tottenham ovat takaisin lauantaina, kun he odottavat Liverpoolia Wembley'lle. Englannissa siirtoikkuna suljettiin ja Euroopassa suljettu, luulen, että jatkamme. "



:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 23 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Ronaldo ei ole vielä löytänyt pisteitä Juveen, joka johtaa Serie A -voittoja Chievo Veronan, Lazion ja Parman jälkeen, mutta Albiol sanoi, että se on vain aika ennen kuin hän tekee. Fanit yllään Juventus pelipaita odottavat hänen pisteet. Juventuksen varapuheenjohtaja Nedved uskoo, että Serie A -mestarit allekirjoittivat Ronaldoa saadakseen klubin unelman Mestarien liigan voittamisesta. Italian mediat odottavat innokkaasti Ronaldoa murtamaan ankkaansa, kun maan jalkapalloileva valokeila osoitti hänen suuntaansa. Lisäksi he haluavat myös Ronaldoon kuuluvan Bernabeu-joukkuetoverin Marcelon liittymään.

Samaan aikaan Napoli ja Espanja puolustava Raul Albiol uskoo Ronaldo saa vähemmän tavoitteita Juventuksella kuin hän teki Madridin takia laivan laadun vuoksi. Nedved uskoo, että 105 miljoonaa puntaa viettää Ronaldo Italiassa on sen arvoista, ja hän on toiveikas 33-vuotias voi ottaa Juventuksen seuraavalle tasolle. Uusien jalkapallo pelipaidat kanssa Ronaldo toivoo löytävänsä tämän vaikean maalin, ennen kuin lähti Valenciaan seuraavana keskiviikkona aloittaakseen tarjouksen neljännestä Mestarien liigan voitosta peräkkäin. Epäilemättä Paul Pogba ja Ronaldo kiihdyttäisivät suuresti Juventuksen toiveita ja kunnianhimoa Mestarien liigan voittamisesta ensimmäistä kertaa vuodesta 1996 lähtien.



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Lionel Messi vahvisti toiveensa päättää uransa Barcelonassa, sanoen, että siirtyminen La Liga -mestareista olisi monimutkaista. Barcelonan edellinen Messi allekirjoitti puskuriin uuden sopimuksen viime kaudella, eli hän käyttää Barcelona pelipaita ja olla Nou-leirissä ainakin vuoteen 2021 saakka. "Tänä vuonna haluamme Mestarien liigan," Messi sanoi Catalunya Radio. Barça voitti palkinnon vuonna 2015 Luis Enriquen mukaan, mutta on eliminoitu viimeisten kahdeksan viimeisen kauden aikana.

Argentiinan tähti - joka on jo saavuttanut neljä maalia tällä kaudella - sanoi suunnitelmansa pysyä Barca. "Näen itseni pelaavan jalkapalloa, kunnes lopetan sopimuksen", hän sanoi. "Meidän on voitettava kilpailu ... klubille, joukkueelle, jalkapallo pelipaidat kannattajille." Sopimuksen päättymisaikaan , hän on 34, ennen kuin päättää, mitä seuraavaksi. Puhuttuaan Catalunya Radioon hän on jälleen vaatinut, että Euroopan Cupin pitäisi olla Barçan tärkein painopiste tällä kaudella. Koko haastattelu Messi lähetetään maanantai-iltana Catalunya Radio.



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Juventus FC on suosinut Cristiano Ronaldoa "UEFA: n vuoden tavoitteesta" - vaikka tavoite auttoi poistamaan klubin UEFA: n Mestarien liigasta viime kaudella. Hän myös haluaa auttaa Torinon klubia voittamaan Mestarien liigan kahdesti viimeisen neljän vuoden aikana. Pukeutuen uusiin jalkapallo pelipaidat, millainen yllätys hän näyttää meille? Vastapelaaja sanoi, että väkijoukon reaktio - seisova juhla Juventus-fanit - osallistui päätökseen siirtyä Torinolle 100 miljoonan euron arvosta viime kuussa.

Ronaldo on jo pelannut kahdesti uutta joukkuettaan, ja vaikka hän ei vielä löydä verkkoa, hän on antanut yhden avun viimeisen 2-0 voiton aikana. Fanit yllään Juventus pelipaita piristävät edelleen hänen vaivaa. Ronaldo sai muutamia yrityksiä vapaapotkuista Bianconerin voitolla Lazioa vastaan ​​viime viikonloppuna, mutta ei kyennyt vaikeuttamaan opposition maalivahtiä. Se ei näytä siltä, ​​että välittäjä on liian järkyttynyt siitä, että hän ei ole löytänyt verkkoa Serie A: ssa, kun Juventus lähetti videon heidän kimppuunsa esittäen supertähtiä hilpeästi fotobombista JTV: n toimittajaksi.



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Cristiano Ronaldo tekee hänen Juventus-debyyttinsä Lazioa vastaan, mutta Paulo Dybala on jäänyt pois hallitsevasta Serie A -mestarin alkulähdöstä. Tämä on päätös, joka on tehnyt fanien, jotka pukeutuvat Juventus pelipaita. Juventuksen faneille Cristiano Ronaldon allekirjoittaminen on todella sydämen suhde, joka korvaa kaikki muut. Heidät kuitenkin riviin ilman Dybalaa, joka aloitti viime viikon voiton Chievon ja Mario Mandžukićin kanssa.

Douglas Costa, Juan Cuadrado ja Dybala ovat kolmella tavalla. Dybala on hyvin motivoitunut Portugalin tähtien saapumiseen ja Juventus-fanit unelmoivat erottavasta kumppanuudesta Dybalan ja Cristiano Ronaldon kanssa jalkapallo pelipaidat ja pelaamiseen yhdessä. Varmasti, Ronaldo ja Paulo Dybala näyttivät taivaaseen ottelulta portugalilaisesta hetkestä, joka oli allekirjoitettu pisteviivalla. Allegri on harjoittanut juhannusta Juventuksen koko joukkueelle vain 15 päivää ja Vanhainkansan pomo yrittää löytää parhaat ratkaisut Ronaldon vaikutuksen maksimoimiseksi.



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Fabio Coentrao on vastannut ilmoituksiin, että hän ei ole palannut Real Madridiin edelliseltä kaudelta lähettämällä kuvaa itsestään klubin monimutkaisesta koulutuksesta. Espanjalaiset sanomalehdet väittivät, että 30-vuotias oli kadonnut, kun hän ei liittynyt joukkueeseen takaisin koulutukseen sen jälkeen, kun hänen lainausoikeutensa oli ollut Sporting Lissabonissa, eikä hän ollut käyttänyt jalkapallo pelipaidat ja osallistunut Yhdysvaltain ennakkomaan. Yksi lähde on väittänyt, että hän on palannut La Fincan arvostetulle Madridin naapurustolle, jossa hän on työskennellyt henkilökohtaisen kouluttajansa kanssa.

Real Madrid antoi Coentraalle luvan pysyä poissa kentältä ja pyysi häntä toimimaan hänen edustajansa, Mendesin kanssa, etsimään uutta klubia. Kahden vuoden kuluttua Real Madridin viimeisen kauden lopussa Coentrao kertoi olevansa tyytyväinen Realissa, mutta vain jos tunne olisi kesken. Portugalin pelaaja on nyt takaisin ja Hernandez lainaa Real Sociedadille, Real Madridilla ei ole varmuutta Marcelolle. Itse asiassa fanit, jotka ovat pukeutuneet Real Madrid pelipaita, ovat huolissaan hänen tilanteestaan. Real Madrid odotti edustajansa löytävän hänet uloskäynnin ovesta, ja se on ollut tällä tavoin jo kolme vuotta.



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 شهريور 1397 | نظرات ()