نوشته شده توسط : woodwork

Ander Herrera sulkeutuu Pariisin Saint-Germainiin lähikauden jälkeen keskustelujen jälkeen Manchester Unitedin kanssa uudesta sopimuksesta, joka saavuttaa umpikujan. The Timesin mukaan hän siirtyy Parc des Princesiin tuottoisalla kolmen vuoden sopimuksella. Joten ehkä hän käyttää psg pelipaita ensi kaudella. Vaikka Herreran uskotaan haluavan jäädä Unitediin, se on yhä epätodennäköisempi. Kun Herrera on ansainnut Red Devilsin kanssa viikossa £ 80k / vrk, se on nyt yli kaksinkertainen nykyiseen tulokseensa, ja se on noin 200 000 puntaa viikossa.

Herreran todennäköinen menetyksen vuoksi Ole Gunnar Solskjaer joutuu allekirjoittamaan kaksi keskikenttäpelaajaa tänä kesänä. Skotti oli vaikuttava Unitedin 3-1-voitossa PSG: ssä Mestarien liigan viimeisessä 16: ssa toisessa osassa, joka kumosi 2-0 alijäämän avausjalasta ja eliminoi ne. Ole Gunnar Solskjaer haluaa tuoda lisää pelaajia jalkapallo pelipaidat vahvistaakseen keskikentänsä ja haluaa korvata Herreran maanmiehen Saúl guíguezin kanssa. Unitedin odotetaan poistavan puolustajat Antonio Valencian, Matteo Darmianin ja Marcos Rojon tänä kesänä, kun on epäilyksiä Eric Baillyn ja Alexis Sanchezin tulevaisuudesta. Olipa Herrera mukana Unitedilla tällä kaudella ja kauden päättyessä vielä nähtävissä.



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 فروردين 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Barcelonan eteenpäin Ousmane Dembele palasi koulutukseen maanantaina hänen viimeisimmän vammautumisensa jälkeen. Esiintyminen on sivuutettu vammalla, joka viimeksi esiintyi Lyonin lyöntiä edeltävässä 5-1: ssä viimeisessä 16 sekunnissa, ja odottanut lääketieteellistä selvitystä ennen kuin hän pystyy toimimaan. Tämä menestys varasi Barcelonan paikan Euroopan kahdeksan viimeisimmän klubikilpailun aikana. Barcelona pelipaita fanit ovat tyytyväisiä paluuseen. Sekä Valverden että Dembelen suunnitelma on, että siipi on riittävän hyvässä kunnossa pelaamaan Manchester Unitediä vastaan, vaikka se riippuu hänen edistyksestään seuraavalla viikolla.

Mutta Barca tietää, että heillä on taistelu kädessään ensin keskiviikkona. Ottaa Dembele yllään jalkapallo pelipaidat saatavilla alusta tai penkki olisi valtava vauhtia Barcelonassa, koska ne pyrkivät ensimmäisen osuuden neljännes-lopullinen ristiriidassa. Hänen vauhtinsa ja huijauksensa aiheuttavat ongelmia väsyneille jaloille, jotka ovat punaisten paholaisyritysten rivissä kohti innokkaasti odotetun kohtaamisen loppuvaiheita. ”Barcalla on uskomaton kausi. Mutta niin me olemme - ja olen keskittynyt ensin Barcelonaan ”, sanoi myös Coutinho. Kun Coutinho kamppailee johdonmukaisuudesta tällä kaudella, mies, joka näyttää parhaiten, on Dembele.



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 فروردين 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Kun vuoden 2018/19 Premier League -kausi saapuu loppuvaiheisiinsa ja Manchester United pelasi vain seitsemän peliä, Phil Jones uskoo, että Manchester United tulee olemaan Premier League -pelaajia vuonna 2019-20 Ole Gunnar Solskjaerin kanssa. Manchester United pelipaita fanit ovat innostuneempia, kun viimeinen kilpailu lähestyy. Se on useimmiten harvinaisia ​​Old Traffordin kävijöitä, jotka haluavat saada mahdollisimman lähelle sankareitaan, mutta Unitedin johtajan mieliala on tuskin erilainen kaikkien Yhdistyneen kuningaskunnan suurien fanialustojen väestöryhmien keskuudessa.

Solskjaer on nyt luotettu auttamaan keskusteluja siitä, miten joukkue tulisi edetä kesällä. Klubivirkailijat odottavat teknisen johtajan keskittyvän vahvistamaan vaihtoehtoja ensimmäisen joukkueen joukkueelle ja tarjoamaan tukea johtoryhmälle. Solskjaerilla on vielä paljon työtä osana toista "uudelleenrakentamisprojektia", mutta optimismi on palannut riveihin, koska huomion alkaminen siirtyy kohti tulevaisuuden haasteita suurille kunnianosoituksille. Solskjaerin häämatka jatkuu, ja perjantai-iltana Manchester-pubissa 200 matkustajaa norjalaista fania käytti jalkapallo pelipaidat ja lauloi hänen nimensä uudestaan ​​ja uudestaan. Solskjaer vaati myös, ettei hänen tarvitse ilmoittaa pelaajille, että paikka Euroopan eliitikilpailussa on turvattu.



:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 فروردين 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Se on rotu, joka näyttää menevän langalle - mutta sekä Liverpool että Manchester City toivovat, että se on toinen, joka matkaa lopullisessa suorassa. Liverpool on kaksi pistettä, jotka ovat tyhjiä kaupungista, joilla on peli, kun pääsemme kauden lopulliseen vaiheeseen - Liverpoolilla on vain seitsemän ottelua, jotka vaativat ensimmäisen liigan otsikkoa 29 vuoden aikana. Manchester Cityä ja Liverpoolia on verrattu kaikkina vuodenaikoina, ja vain kuusi viikkoa mennä, ja yksi kohta, joka erottaa ne Premier League -taulukon yläosassa, hype voi saada vain suurempia. Liverpool pelipaita fanit ovat huolissaan tästä asiasta. Manchester City ja Liverpool säilyttävät väsymättömän muotonsa Premier League -kauden loppuun Richard Richarden mukaan, mutta entinen Cityn kapteeni odottaa entisen klubinsa vallitsevan.

Pep Guardiolan puolella on kuitenkin peli, joka on massiivinen showdown Manchester Unitedin kanssa Old Traffordissa 24. huhtikuuta. Liverpoolin voittamisesta 3. tammikuuta City on ottanut 24 pistettä mahdollisesta 27, voittanut kahdeksan ja menettänyt yhden yhdeksästä Premier League -pelistä. jalkapallo pelipaidat fanit odottavat viimeistä kilpailua. Nyt Liverpoolilla on elintärkeä etu, kun se tulee elpymiseen, koska he kohtaavat Tottenham Hotspurin sunnuntaina iltapäivällä, kun taas City matkustaa Fulhamiin lauantaina.



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 فروردين 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Cristiano Ronaldo näytti kärsivän lihasvauriosta Portugalissa maanantaina, ja Euroopan mestaruuskilpailijat jahtivat peliä Serbiaa vastaan. Ronaldo pelipaita fanit ovat huolissaan hänestä. Joukkueen lääkärit sanoivat, että Ronaldo läpäisee testit, mutta tähdellä eteenpäin hän ei ollut liian huolissaan hänen loukkaantumisestaan. Tämä huolellinen pelaaja näyttää siltä, ​​ettei mikään voi estää häntä. Se oli vain Ronaldo: n toinen ulkonäkö maajoukkueelle maailmankupin jälkeen viime kesänä Venäjällä. Nyt hänen asemansa kyseiselle vuosineljännekselle, joka on ristiriidassa Ajaxin kanssa, on ilmaan riippuen vamman vakavuudesta.

”En ole huolissani, tunnen ruumiini”, Ronaldo kertoi Portugalin tiedotusvälineille. "Minun pitäisi palata yhden tai kahden viikon kuluttua." Ronaldo on edelleen yksi lahjakkaimmista maalintekijöistä maailmassa, joka yhdistää erinomaisen urheilullisuuden ja tekniikan sekä hyvät viimeistelytaidot ja visio. Yllään jalkapallo pelipaidat, Ronaldo on enemmän kuin pelaaja, mutta henki. Ronaldo on ollut keskeisessä asemassa Serie A -johdossa, sillä hän on voittanut 19 maalia 26 liigan näyttelyssä, kun hän oli liittynyt klubiin Real Madridista viime kesänä. Juventus on palannut Serie A -toimintoon lauantaina Empolia vastaan, ja hän ottaa Ajaxin 10. huhtikuuta Mestarien liigan neljänneksen lopuksi.



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 فروردين 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Real Madridilla on ilmoitettu olevan tarjous Eden Hazardille, jonka Chelsea hylkäsi ja joka haluaa 100 miljoonaa euroa (85 miljoonaa puntaa) Belgian kansainväliselle. On myös epävarmaa, että vaara vie pois Chelsea pelipaita. Hazard väittää, että hän "ei toimi" siirryttäessä Real Madridiin, puhuessaan tarjouksesta, mutta ei ole suljettu ovea siirtoon Chelseasta. Hazard, 28, on saanut sydämensä työskennellä Zizoun kanssa ja se on hylännyt useita sopimuksia, jotka tekisivät hänestä parhaiten maksetun pelaajan Bluesin historiassa. Viime aikoina siirtyneiden ikkunoiden aikana Hazard on säännöllisesti flirttaillut mahdollisuuteen siirtyä Realiin, jossa on todettu useammin kuin kerran, että he ovat hänen "unelmaklubinsa", kun taas Zinedine Zidane on tunnettu hänen lahjakkuuksiensa suuresta ihailijasta.

Chelsea on taloudellisesti voimakas klubi, ja nyt hänellä on nyt FIFA-sanktiolla kaksiikkunan siirtokielto, joka tulee voimaan tänä kesänä, mikä voisi saada heidät yrittämään estää Hazardin myynnin. Bleus pysyy Europa-liigan menestyksen metsästyksessä ja huippuluokassa Premier League -turnauksessa, ja vasta sen jälkeen, kun nämä kampanjat ovat päättyneet, Hazard tulee soittamaan seuraavaan liikkeeseen. Itse asiassa jalkapallo pelipaidat fanit eivät halua lähteä. Samaan aikaan Real Madrid näyttää sijoittavan voimakkaasti pettymyskauden jälkeen, kun he ovat 12 pistettä Barcelonan takana La Ligassa ja heidät heitettiin pois Mestarien liigasta Ajaxilla. Madrid toivoo kuitenkin toistavansa ”Operaatio Courtoisin”, jotta vaaraa voitaisiin nostaa edulliseen hintaan. 



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 فروردين 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Lionel Messi lyö Pau Lopezin Barcelonan 4-1 voitossa Real Betisissa sunnuntaina. "Ei, en voi muistaa, että näin tapahtuu. Olen kiitollinen, meitä kohdellaan aina hyvin, kun pelataan täällä", Messi kertoi, kun hän kysyi Betis-fanien reaktiosta. Viimeisin hetki, jolloin hän oli niin henkeäsalpaavan loistava, että eri jalkapallo pelipaidat faneilla oli seisoa ja suosiota tänä viikonloppuna. Koko uransa ajan Messi on pystynyt asettamaan Barcelonalle johdonmukaisia ​​standardeja. Mutta jopa omilla tasoillaan hän nauttii ylimääräisestä kampanjasta.

Silloin, kun laukaus oli osunut, entinen Espanyol maalivahti oli melkein mahdotonta tehdä säästö. Toinen oli enemmän kuin hyökkääjän maalivahti. Messi pelipaita fanit ovat hämmästyneitä hänen nopeudestaan. "Voit ylittää" - verbin, jonka Merriam-Webster-sanakirja on määrittänyt "nousemaan tai ylittämään." Toiston aikana Messi ylitti jalkapallon. Barcan kaikkien aikojen paras maalintekijä Messi nautti toisesta virstanpylväästä, sillä voitto oli hänen 477. sija klubilleen, ylittäen Xavi Hernandezin ennätyksen. Messi on hyvin hänen alussa, ja hän tuhoaa nämä joukkueet, ja hän on niin hyvä, että he eivät voi auttaa itseään. Jos hän edelleen tuottaa poikkeuksellisia esityksiä kansainvälisen tauon toisella puolella, Blaugranan kortteihin voi jäädä mieleenpainuva diskantti.



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Cristiano Ronaldon päätös lähteä Real Madridista viime kesänä oli panos itselleen. Rehellisesti sanottuna Ronaldo pelipaita fanit ovat huolissaan tilanteestaan, koska hän on ollut 34-vuotias. Cristiano Ronaldo säilytti Juventuksen Mestarien liigan etsinnän tällä viikolla tavalliseen tapaan, sillä hänen aistillinen hattu-temppu Atletico Madridia vastaan ​​varmisti hänen puolensa paikan neljännesfinaaleissa. Kysyttäessä hänen tavoitteistaan ​​Ronaldo sanoi: "Siksi Juventus allekirjoitti minut." Messi seurasi sen sijaan erinomaista suorituskykyään ylistämällä Ronaldoa.

Ronaldo tulee eloon Mestarien liigassa, jossa hän on näennäisesti loputon yksittäisten tietueiden kokoelma, ja hän uhkaa valtavasti uhkaa jokaiselle kilpailulle jääneelle englantilaiselle klubille. Jos Juventus olisi pudonnut Atléticoon tällä kierroksella, Ronaldo koko Italian kokeilu olisi heti epäilty. Ronaldo ei ole koskaan hämmentynyt kriittikoidensa kohtaamisessa, ja koska hän oli kärsinyt Atletico-faneilta, hän ei hukannut tilaisuutta nauttia hänen voittavan suorituskyvyn jälkivalosta. Ja yllään uusia jalkapallo pelipaidat, hän näyttää kaikille, että hänen tilanteensa on mukava jopa tavallista parempi. Juuri tästä syystä Ronaldo joutui tuomaan hänet Madridin ja Torinon välisenä aikana tällä kaudella, ja näiden kahden seuran vastakkaiset kohtalot tässä Mestarien liigan toimintakierroksessa osoittavat, kuinka menestyksekäs hän on ollut juuri näin.



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

PSG: lle luovutettiin yllätys - ja historiallinen - tappio Manchester Unitedille viime viikolla Mestarien liigassa. "Vain muutamia päiviä ottelun jälkeen monet pelaajat halusivat, että kausi on ohi ja ottaa pois jalkapallo pelipaidat lomalle jonkin aikaa", Tuchel sanoi maanantaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa. "Se ei ollut vaihtoehto." Tuchel oli myös ylistetty laajalti hänen työstään Parc des Princesissä, mutta toinen hävittäminen Mestarien liigasta ensimmäisessä kiertokierrossa on herättänyt kysymyksiä.

"Olen järkyttynyt. En ole voinut nukkua", Mbappe kertoi TF1: lle haastattelussa. "On vaikeaa, olisimme työskennelleet niin kovasti päästäksemme tähän pisteeseen ja olemme pettyneitä. Aiomme yrittää valita itsemme takaisin." PSG: n ultra on tehnyt selväksi, että he odottavat tiiminsä suurempaa luonnetta ja Tuchel oli ymmärtämässä. Tuchel vaatii, että United-peli oli "onnettomuus". "Urheilun ydin on kykeneminen nielemään kovia asioita", Tuchel kertoi Dijon-pelin aattona pidetyssä tiedotustilaisuudessa. ”Tuchel lisäsi. PSG pelipaita pelaajat saivat faneiltaan viileän vastaanoton, kun he jatkoivat koulutusta sunnuntaina. PSG pelaa Dijonia tiistaina ja isännöi Marseillen Parc des Princesissä sunnuntaina.



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Aaron Ramseyn päätös lähteä Arsenalista Juventukselle on hämmentävä Gunners-legendalle Tony Adamsille, joka sanoo, että Welshman siirtyy pienempään seuraan. Walesin kansainvälinen tulee olemaan kuuluisa valkoinen ja musta Juventus pelipaita, kun Arsenal-sopimus päättyy kesällä. Walesin kansainvälinen, joka avasi pisteytyksen Lontoon pohjois-lontoon derbyissä, jättää Gunnersin kannattavaan ilmaiseen siirtoon, joka kertoo hänelle, että hän ansaitsee 400 000 puntaa viikossa. Ramsey on asetettu historian korkeimmaksi maksulliseksi brittiläiseksi toimijaksi.

Adams lisäsi: "Se on erilainen peli ja eri klubi, kun lähdin vuonna 2002. Olisi haastavaa. Juventus-pelaajat allekirjoittavat meille." Mutta fanit ottivat sosiaalisen median osumaan takaisin Adamsin vaatimukseen. hänen uransa Bluebirdsin kanssa ennen Arsenalin allekirjoittamista vuonna 2008 ja ensi kausi on ensimmäinen kerta, kun hän pelaa Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella sijaitsevaa klubia. Unai Emeryn ilmoitettiin olevan halukas päästämään Ramsey lähtemään klubista. Unai Emery on ollut haluton päästämään Ramsey- jalkapallo pelipaidat pelaamaan, kun hän lähtee heinäkuussa, mutta 28-vuotias kuvaili laatuaan tekemällä upean maalin Lontoon pohjois-derbyssä lauantaina.



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Entisellä Blackburn Roversilla ja Celticin hyökkääjällä Chris Suttonilla oli joitakin häikäiseviä sanoja Liverpool pelipaita kannattajille, kun Evertonissa oli 0-0. Kaupungin seitsemästä pisteestä 3. tammikuuta aamulla yhden pisteen takana 3. maaliskuuta Kloppin puolella on kompastunut verrattuna mestarien vioittamattomaan yhdeksän voittoon, joka on 10 liigapelissä. Liverpool on tällä hetkellä toisella sijalla Premier League -tasolla, vain yksi piste jäljessä johtaja Manchester Citystä yhdeksän peliä jäljellä, ja kilpailu mestaruuskilpailussa on viime vuosien paras.

Murphy uskoo, että Anfieldin asiakkaat maksavat hinnan siitä, että he eivät onnistuneet korvaamaan Brasilian kansainvälistä Coutinhoa, joka on tehnyt suuren rahan siirron Barcelonaan tammikuussa 2018. Suurin osa pelaajista on parantunut tänä vuonna, mutta Mohamed Salah ja Roberto Firmino vain menivät t toipui vielä viime kauden taikaa. Salah jäi huomiotta enemmän silmiinpistäviä mahdollisuuksia kuin Liverpool, aivan kuten viime viikolla, vieraili joukkueessa epätoivoisesti nähdessään, että se epäonnistuu ja jäi hellittäväksi. Yllään samaa jalkapallo pelipaidat, Salah ei toimi yhtä hämmästyttävän kuin viime kaudella. Liverpoolin puolustus- ja koti-muoto tarjoaa perustan haasteen ylläpitämiselle ja toivon, että kaupungin hoikka lyijy voidaan kumota. Kilpailu Premier League -kiillosta menee todennäköisesti 12. toukokuuta, kauden viimeisenä päivänä.



:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Manchester United on saattanut loukkaantua joukosta pelaajia, mutta he ansaitsivat kuitenkin arvokkaan voiton Crystal Palaceille. Manchester United pelipaita tuulettimet innoittavat tätä voittoa. Manchester Unitedin hyökkääjä Romelu Lukaku löysi lopullisen kosketuksen hienolla tavalla, joka teki erinomaisen maalin joka puoliskolla auttaakseen heitä 3-1 Premier League -voittoon Crystal Palaceissa keskiviikkona. Lukaku yhdessä Paul Pogban kanssa ennen kuin hän pelasi Ashley Youngissa ja United-kapteenissa kallistuneena kotiin voimakkaan aseman. Lukaku on edelleen kiinnostunut siirtymisestä Italiaan ja on kiinnostunut kesän siirtymisestä Juventukseen, jos hän ei voi periä paikanaan ensiluokkaista.

Yllään jalkapallo pelipaidat, Lukaku ampui Unitedin 33. minuuttijoukkueeksi, jossa oli huono viimeistely rangaistusalueen reunasta sen jälkeen, kun jäljellä oleva Luke Shaw oli pelannut kolmea palatsin puolustajaa. Unitedin olisi pitänyt ottaa johtoasema vain kahdeksan minuutin kuluttua, mutta Lukaku oli selittämättömästi valtaantunut kahdeksalta metriltä sen jälkeen, kun Shawin tarkka kulma löysi Belgian kansainvälisen merkitsemättömän. Lukakin avaustavoite tuli paljon vaikeammasta tilaisuudesta, joka oli seurausta Shawin purskamisesta. Toisaalta norjalaisen muodonmuutos on nähnyt, että Solskjaer haluaa käyttää Anthony Martialia ja Marcus Rashfordia.



:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Liverpoolin johtaja Jurgen Klopp on antanut positiivisen päivityksen hyökkääjän Roberto Firminon kuntoilusta ja hän on valmis tekemään nopean paluun toimiin. Liverpool pelipaita fanit odottavat paluuta. Palattuaan Premier-liigan huipulle Manchester Unitedissa, Reds toivottaa Watfordin tervetulleeksi Anfieldiin keskiviikkona. Liverpool on koonnut kolme viimeistä neljästä ottelusta ja Klopp ilmaisi pettymyksensä sunnuntain pattitilanteessa loukkaantuneessa Manchester Unitedissa. Otsikko pysyy käsissään, ja viimeinen asia, jota he tarvitsivat, oli heidän keskipisteensä vahingoittaminen.

Mutta ottelu tulee liian pian Dejan Lovrenille, sillä keski-selän ei odoteta toipuvan henkivammoistaan ​​maaliskuun alkuun saakka, kun taas Joe Gomez ja Alex Oxlade-Chamberlain jäävät pitkäaikaiseen poissaoloon. Fanit haluavat myös, että he käyttävät jalkapallo pelipaidat ja tulevat takaisin. Klopp säilytti, että hän on "tyytyväinen paljon hetkiä" tänä kalenterivuonna, ja Liverpoolin tekemä tarkastus on voimakkaampi kuin heidän nimensä kilpailijoilla. Mutta Kloppin täytyy ehkä olla kekseliäs. Kun Liverpool pyrkii edistämään palloa keskikentältä ammunta-asentoihin, tämä luo tehokkaasti timantin säilyttäen liikkeen laajasta Manen ja Salahin tarjoamista paikoista.



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Cristiano Ronaldo piti olla viimeinen pala Juventus-mestarien liigan voittajapalkissa. On selvää, että Ronaldo osoittautui toistaiseksi ratkaisevaksi Real Madridille Euroopassa: hän teki Blancosille 50-kertaisen pelin. Juventus pelipaita fanit ovat ylpeitä siitä, että hän on nyt. Hänen kykynsä on ylittänyt ikänsä. Juve oli kuudennen ja seitsemänkymmentä toisen puoliskon alussa ja Costa olisi pitänyt laittaa isännät eteenpäin, ja jos hänellä olisi enemmän minuutteja hänen vyöhönsä, hän todennäköisesti olisi. Viimeiset viisi kertaa Juventus on menettänyt ensimmäisen osuutensa eurooppalaisissa kilpailuissa, mutta heidät on poistettu kilpailusta, mutta Chiellini uskoo, että tämä Bianconeri voi välttää kohtalosta toiseen.

Ronaldo on saavuttanut merkittäviä 22 maalia Madridin Atletico-puolella, joten he rikkovat niitä usein, ja Chiellini tuntee olevansa nyt auttamassa Juveä "ylittämään sen, mitä luulimme olevan, etsimällä uusia rajoja". Vain Sevilla (27) ja Getafe (23) ovat antaneet Ronaldoille enemmän tavoitteita kuin Atletico Madrid. Lopulta portugali osoittautui kuitenkin voimattomaksi estääkseen Juventuksen pudottamasta 2-0-tappioon eloisassa Wanda Metropolitanossa, joka jättää Vanhan naisen tuijottamaan kasvonsa. jalkapallo pelipaidat pelaajien täytyy työskennellä kovemmin saadakseen lisää pisteitä. Se varmistaa, että tämä ei ole pelkästään viimeisten 16, ja ehkä koko kauden taktisimpia. Osapuolet törmäävät Torinoon toisen vaiheen osalta 12. maaliskuuta.



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 2 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Liverpoolin hyökkääjä Roberto Firmino puuttui koulutuksesta ennen UEFA: n Mestarien liigan ristiriitaa Bayern Münchenin kanssa, kun hän kärsii viruksesta. Punaiset jäävät toiveikkaiksi, että Brasilian kansainvälinen toipuu ajoissa Anfieldin tiistaina, mutta hän on nyt valtava epäilys Bundesliga-mestareiden kanssa. Liverpool pelipaita fanit odottavat paluuta. Samaan aikaan Dejan Lovren ei ole esiintynyt Jurgen Kloppin puolella, koska hän loukkaantui tammikuussa. Jürgen Klopp ei ole varma Lovrenin kuntoilusta, mutta Liverpoolin pomo on upea Georginio Wijnaldumin ja Xherdan Shaqirin mahdollisuuksien edessä Bayern Münchenissä.

Liverpool-joukkueessa ei kuitenkaan ole pelaajaa, joka ylpeilee Firminon yhdistelmän viimeistelymahdollisuudesta, linkki-pelistä ja työstä pois pallosta. "Jos [Fabinho pelaa siellä] Mestarien liigassa Bayern Müncheniä vastaan, se ei ole helppoa," Klopp sanoi lehdistötilaisuudessa. Virgil van Dijkin jousitus ja Joe Gomezin (jalka) puuttuminen ja Lovrenin epäilys merkitsevät sitä, että Klopp voi käyttää Fabinhoa ​​keskuspuolustukseen verrattuna Saksan mestareihin. Tiistain odotettu ristiriita Anfieldissä käynnistyy kello 20 GMT (klo 15). jalkapallo pelipaidat pelaajat ovat valmiita kilpailuun. Ja vaikka vedonlyönti on tiukka tässä ensimmäisessä osassa, Liverpool on tulossa suosikkeihin ansaita etu ennen paluuta.



:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Ilkay Gundogan on sanonut, että hän ei ole vielä tehnyt päätöstä siitä, allekirjoittaako se uuden sopimuksen Etihad-stadionilla. Yllään Manchester City pelipaita, Blues-keskikentän ässä nauttii yhdestä parhaista loitsuistaan ​​ja näyttää valloittaneen loukkaantumisvaikeudet, jotka ovat koetelleet uransa. Gundoganin sopimus päättyy kesäkuussa 2020, mikä tarkoittaa, että se päättyy viimeiseen 12 kuukauteensa, ja on ollut huhuja siitä, että hänen entinen klubi Borussia Dortmund seuraa hänen tilannettaan. 28-vuotias myönsi kuitenkin, että Bayernia olisi pidettävä myös suosikkina Allianz-areenalla maaliskuussa.

Gundogan sanoi, että ei ollut mitään kiirettä saada laajennusta lajitelluksi, joten hän on tyytyväinen Premier League -mestarien elämään. Viime viikkoina Gundoganista on tullut yksi Guardiolan ensimmäisistä vaihtoehdoista - hän ja Bernardo Silva poimittiin aloittamaan kolmen viikon ottelun viikossa Arsenalia, Evertonia ja Chelsea vastaan. Yllään jalkapallo pelipaidat, Ilkay on voittanut 5 maalia ja auttanut 2: ää hänen joukkuetoverinsa 13 Premier-liigassa aloittamassa tämän kauden, jo hänen paras maalintekijäkampanjansa Cityssä, jossa on runsaasti aikaa lisätä hänen yhteenkuuluvuuttaan.



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Jurgen Kloppin puolella ei ole tällä viikonloppuna pelejä, jotka johtuvat yllätyksestä FA Cupin poistumiseen Wolvesin kolmannella kierroksella. Liverpool pelipaita fanit odottavat heidän parempaa suorituskykyään. James Rodriguez uskoo, että Bayern Münchenin puolella ei ole mitään syytä pelätä Liverpoolia ennen tulevien Mestarien liigan yhteenottoa. Myös maalivahti Manuel Neuer on kertonut ESPN: lle olevansa luottavainen pelaamaan Champions League -kierrossa 16-luvun ensimmäisessä osassa Liverpoolissa 19. helmikuuta. ”Olen kunnossa, se ei ole niin huono,” Neuer kertoi ESPN: lle. ”Luulen, että lääketieteellinen [henkilökuntamme] ajaa minut tavoitteeseen ja jos kaikki on hyvin koulutuksessa, pelaan [Liverpoolia vastaan].”

Jurgen Kloppin puoli järjestää Bayernin Anfieldissä 19. helmikuuta, jolloin kaksi joukkuetta ovat ensimmäistä kertaa tavanneet kilpailussa. Yllään jalkapallo pelipaidat, World Cup -voittaja Neuer uskoo, että se antaa hänelle tarpeeksi aikaa toipua vahingosta. McAteer kertoi Tavoitteelle: "Mutta meillä on muutama päivä aikaa saada pelaajat pois hoitopöydästä ja ottaa huomioon. Toivottavasti saamme takaisin suuria persoonallisuuksia ja meillä on vahva tiimi Bayernia vastaan." Bayernin paluu-tapaaminen Liverpoolin kanssa tulee olemaan Allianz-areenalla 13. maaliskuuta.



:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Jurgen Klopp on sanonut, että Liverpoolille evättiin kivipallo-rangaistus 1.-1-viikollaan Leicester Cityn keskiviikkona. Punaisissa Liverpool pelipaita fanit uskovat edelleen voivansa voittaa lopullisen otsikon. Lumea lumi, Liverpoolin Premier League -palkinnot kärsivät täällä. Harvoin on pöydän yläreunassa viiden pisteen johdin, joka tuntui tällaiselta pettymykseltä. "Laitimme Leicesterin paineen alla, mutta olimme epäonnistuneet tavoitteen kanssa viimeisellä sekunnilla ennen puoliaikaa. Sinun täytyy ottaa se miten se on", Klopp sanoi. Liverpoolin täytyy palata takaisin radalle, koska se oli juuri tämä tulos, enemmän kuin tulos, joka koskee heitä.

Piirroksesta huolimatta Liverpool muutti vielä viisi pistettä Manchester Citystä liigan sijoituksissa, kun hallitsevat mestarit kärsivät tiistaina voittoa Newcastle Unitedissa tiistaina. Lopulta Kop lauloi ”Liverpool, Liverpool” tuki- ja vastahakoilussa. Yllään jalkapallo pelipaidat, heidän tiiminsä on edelleen hyvin ajoissa, mutta se olisi voinut olla paljon parempi. Leicester aloitti hätkähdyttävän alun jälkeen erinomaisen, Harry Maguiren loistavasti johtaman puolustuksen Englannin joukkuekaverinsa Ben Chilwellin kanssa. Mutta jos tämä viikko on opettanut meille mitään, se on odottaa odottamattomia. Tulevassa nimikilpailussa on varmasti enemmän käänteitä.



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Argentiinalaiset olivat kaduilla ennen kaikkea kuin normaalisti Montilivellä, mutta vain Mestarien liigassa näyttää todennäköisesti testaa katalaanien todellista voimaa tällä kaudella. Lionel Messi on väittänyt, että Barcelona tarvitsee niiden fanien tukea, jotka ovat Messi pelipaita, kun he ottavat Sevillan Copa del Reyssä. "Se on tiukka liiga, sekä ylä- että alareunassa, jossa on muutamia eroja niiden välillä", hän lisäsi. "Yritämme jatkaa tässä muodossa ja jatkaa pisteiden keräämistä." 31-vuotiaana Messi on edelleen yksi maailman jalkapallon parhaista pelaajista. ikään kuin olisi epäilystäkään. Pelkästään tällä kaudella hänellä on 26 maalia 25 pelissä, jotka ovat auttaneet Barcaa istumaan mukavasti pöydän yläosassa.

jalkapallo pelipaidat käytettäessä Argentiinan hyökkääjä näytti hallitsevansa energiaansa: hänellä oli hiljaisempi peli uskomattomilla standardeillaan, mutta silti hän sai hienon maalin. Barca on viisi pistettä Atletico Madridin yläpuolella, mutta Messi tietää, että heillä ei ole varaa rentoutua. Messi ei ollut Valverden joukkueessa, jossa oli 2-0 tappiota Sevillassa viikon puolivälissä, mutta voit lyödä vetoa siitä, että supertähti tulee olemaan XI: n aloituspalkissa Nou Campissa keskiviikkona.



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Gonzalo Higuain on liittynyt Chelseaan lainaa Juventuksesta jäljellä olevalle kaudelle, yhdistämällä Argentiinan hyökkääjän valmentaja Maurizio Sarrin kanssa. Gonzalo Higuain on virallisesti Chelsea pelipaita pelaaja, klubi on vahvistanut sosiaalisen mediansa ja verkkosivunsa tänä iltana. "Kun mahdollisuus liittyä Chelseaan esiteltiin, minun täytyi ottaa se", Higuain kertoi klubin viralliselle verkkosivustolle. "Se on tiimi, joka on aina pitänyt siitä, että sillä on paljon historiaa." Argentiinan kansainvälinen on todistettu maalintekijä kaikkialla, missä hän on pelannut koko uransa ajan. Higuain ei ole käytettävissä Chelsean Carabao Cupin puolivälissä toisessa osassa Tottenhamia vastaan ​​torstaina , elää Sky Sportsissa, koska siirtoa ei saatu päätökseen ajoissa.

 

Higuain, joka ottaa numeron 9 jalkapallo pelipaidat, tulee niin kuin Alvaro Morata valmistautuu lainan ostamiseen siirtyäkseen Atletico Madridiin. Hänen debyytti saattaa tulla vastaan ​​Sheffieldin keskiviikkona FA Cupissa sunnuntaina. Mutta 31-vuotiaana Allardyce uskoo, että siirtyminen Premier-liigaan on tullut muutama vuosi liian myöhään Higuainille, sanoen, että hän voi kamppailla Premier League -jalkapallon tahtiin. Higuainin siirtyminen Stamford Bridge -sillalle saattaisi myös aloittaa Alvaro Moratan liittymisen Atletico Madridiin.



:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Atletico Madrid täysi takaisin Filipe Luis on punnittu vuoden 2018 Ballon d'Orin keskustelussa, jossa vaaditaan, että Lionel Messi olisi pitänyt saada palkinnon ennen Luka Modricia. Rehellisesti sanottuna Messi pelipaita fanit eivät ole vakuuttuneita Luka Modricista. Messiin on nyt 22 tavoitetta, kun he tulevat korvaavaksi, mikä on enemmän kuin mikään muu pelaaja 21-luvulla. Barca aloitti sunnuntai-iltana LaLigan ristiriidan yli 300 miljoonan euron kustannuksella, mutta silti he tarvitsivat talismaninsa poistumaan penkistä ja pelastamaan joukkueen. Tämä ei kuitenkaan ole pysäyttänyt vertailuja Barcelonan sankarin ja nykyisen Juventus-hyökkääjän Paulo Dybalan välillä.

”Hän on Barcelonan paras pelaaja”, Filipe Luis lisäsi. "Hän pisteyttää tavoitteet ja kun hän ei tee sitä, hän tarjoaa avustuksia tai aloittaa näytelmiä, jotka johtavat tavoitteisiin - ja hän on tehnyt sen viimeisten 10 vuoden aikana. Vuosi on 2019 ja Lionel Messi käyttää edelleen jalkapallo pelipaidat ja säästää Barcelonaa. Barcelona on parhaillaan La Ligassa, viisi pistettä Atletico Madridista ja 10 pistettä Real Madridista. Dybala oli ylpeä saadessaan täydentävän lomakkeen Messiin, mutta on myös yrittänyt vertailla näitä kahta.



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Atletico Madrid täysi takaisin Filipe Luis on punnittu vuoden 2018 Ballon d'Orin keskustelussa, jossa vaaditaan, että Lionel Messi olisi pitänyt saada palkinnon ennen Luka Modricia. Rehellisesti sanottuna Messi pelipaita fanit eivät ole vakuuttuneita Luka Modricista. Messiin on nyt 22 tavoitetta, kun he tulevat korvaavaksi, mikä on enemmän kuin mikään muu pelaaja 21-luvulla. Barca aloitti sunnuntai-iltana LaLigan ristiriidan yli 300 miljoonan euron kustannuksella, mutta silti he tarvitsivat talismaninsa poistumaan penkistä ja pelastamaan joukkueen. Tämä ei kuitenkaan ole pysäyttänyt vertailuja Barcelonan sankarin ja nykyisen Juventus-hyökkääjän Paulo Dybalan välillä.

”Hän on Barcelonan paras pelaaja”, Filipe Luis lisäsi. "Hän pisteyttää tavoitteet ja kun hän ei tee sitä, hän tarjoaa avustuksia tai aloittaa näytelmiä, jotka johtavat tavoitteisiin - ja hän on tehnyt sen viimeisten 10 vuoden aikana. Vuosi on 2019 ja Lionel Messi käyttää edelleen jalkapallo pelipaidat ja säästää Barcelonaa. Barcelona on parhaillaan La Ligassa, viisi pistettä Atletico Madridista ja 10 pistettä Real Madridista. Dybala oli ylpeä saadessaan täydentävän lomakkeen Messiin, mutta on myös yrittänyt vertailla näitä kahta.



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Cristiano Ronaldo 61-minuuttinen tavoite riitti asettamaan keskiviikkona Supercoppa Italianan AC Milaniin, voittaen hyökkääjän ensimmäisen italialaisen uransa palkinnon. Juventuksen tähti Cristiano Ronaldo jatkoi tähtien muotoa finaalissa pisteyttämällä pelin ainoan tavoitteen kolmantena Italian Supercoppa-voitolla Milanon yli. Ronaldo Juventus pelipaita fanit ovat innostuneita hänen esityksestään. Hitaasti käynnistyneen Serie A: n jälkeen Ronaldo on löytänyt muotonsa ja tällä hetkellä istuu liigan huippuavustajakaavion huippukokouksessa, jossa on 14 iskua 19 pelissä. Juve hallitsi ensimmäistä puoliskoa, kun Douglas Costa ampui laukauksen maaliin ja kapea leveys ennen kuin João Cancelo jäi saavuttamatta tavoitteensa.

Tavoitteena oli Cristiano Ronaldo, joka nousi tapaamaan Miralem Pjanicin rajan, joka meni syvälle Milanon rangaistuslaatikkoon. Oli Ronaldo kiihtynyt hetki aikaisemmin, hänen juoksunsa olisi epäilemättä ollut lipun alla. Mutta valitettavasti se ei ollut, hänen tavoitteensa oli sallittu, ja se oli pelin ainoa tavoite. "Allekirjoitimme Cristiano Ronaldo, koska hän on ratkaiseva ja se on saanut suuria tavoitteita", Massimiliano Allegri sanoi. "Yllään jalkapallo pelipaidat, hän teki hienon maalin ja muutti erittäin hyvin, mutta koko joukkue teki hyvän suorituskyvyn. Juventus ja Milan tekevät tullia Supercoppa Italianassa tänä iltana. turvata ennennäkemätön kahdeksas otsikko kilpailussa.



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Santiago Solari on jälleen jättänyt Iscon pois Real Madridin alusta lähtien Real Sociedadia vastaan. Italian sanomalehti väittää, että Juventus aikoo hyödyntää Iscon herkkää tilannetta Real Madridissa ja yrittää sitoa allekirjoituksensa kesäkuussa. 26-vuotias on ollut klubissa vuodesta 2013, voitti yhden La Ligan otsikon ja kolme Mestarien liigan loistoa Los Blancosin kimaltelevan kappaleen aikana. Italialainen voimalaitos yrittää myös yhdistää hänet Ronaldo-kentän keskelle. Onko Isco käyttää Juventus pelipaita ja on hänen kumppaninsa? Chelsea ja Manchester City ovat kuitenkin olleet yhteydessä Iscoon, joilla on edelleen kolme ja puoli vuotta jäljellä sopimuksessaan.

jalkapallo pelipaidat käytettäessä Isco pidetään edelleen yhtenä maailman parhaista hyökkääjistä keskikenttäpelaajista huolimatta viimeaikaisista takaiskuistaan. On selvää, että Juventus ei aktivoi 700 miljoonan euron vapautuslauseketta, mutta Bianconeri on valmis käsittelemään Real Madridia. Vanha nainen on ilmoittanut, että sillä on kolme yli 100 miljoonan euron tarjousta Argentiinalle Manchester Citystä, PSG: stä ja Bayern Münchenistä, mutta pelaaja on hylännyt siirrot kaikkiin kolmeen seuraan. Tällaisen rohkean askeleen rahoittamiseksi Bianconeri joutuisi varmasti osallistumaan sellaiseen pelaajaan, kuten Paulo Dybalaan, tasapainottamaan kirjoja.



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Tim Weah, Yhdysvaltain hyökkääjä ja entisen AC Milanin tähden George Weahin poika, liittyivät Skotlannin mestari Celticiin kuuden kuukauden lainajärjestelyssä Paris Saint-Germainilta maanantaina. Koska Celtic päätti hänen psg pelipaita aikakausiensa aikana näkyvän ulkonäön, hän päätti viedä hänet pidempään. "Timothy on nuori lahjakkuus, joka on täysi kansainvälinen pelaaja, hänellä on pitkä uransa hänen edessään", Celticin johtaja Brendan Rodgers sanoi klubin julkaisussa. Hän on myös allekirjoittanut yhden vuoden pidentämisen PSG-sopimukselle, joka päättyy nyt 2021. 18-vuotias on saanut kaksi maalia kolmella esiintymisellä PSG: ssä tällä kaudella, mutta näki hänen mahdollisuutensa rajoittaa kolmen tähden Neymarin, Kylian Mbappen ja Edinson Cavanin.

Celticin johtaja Brendan Rodgers sanoi Weah oli "nälkäinen" ja hänellä oli "luonnollisia ominaisuuksia hänen vauhdissaan ja tekniikassaan." Jo täyttä Yhdysvaltain kansainvälistä Weahia pidetään huipputason lahjakkaana, siunattu fyysisillä työkaluilla, jotka tekivät hänen isänsä pelättäväksi hyökkäävä ase. Weah on Celticin toinen tammikuun ikkunan allekirjoittaminen, kun West Brom -voittaja Oliver Burke on myös saanut laina-sopimuksen loppuun kauden loppuun asti. jalkapallo pelipaidat käytettäessä Weah sai nyt tilaisuuden perustaa itsensä vanhempaan jalkapalloon.



:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Tim Weah, Yhdysvaltain hyökkääjä ja entisen AC Milanin tähden George Weahin poika, liittyivät Skotlannin mestari Celticiin kuuden kuukauden lainajärjestelyssä Paris Saint-Germainilta maanantaina. Koska Celtic päätti hänen psg pelipaita aikakausiensa aikana näkyvän ulkonäön, hän päätti viedä hänet pidempään. "Timothy on nuori lahjakkuus, joka on täysi kansainvälinen pelaaja, hänellä on pitkä uransa hänen edessään", Celticin johtaja Brendan Rodgers sanoi klubin julkaisussa. Hän on myös allekirjoittanut yhden vuoden pidentämisen PSG-sopimukselle, joka päättyy nyt 2021. 18-vuotias on saanut kaksi maalia kolmella esiintymisellä PSG: ssä tällä kaudella, mutta näki hänen mahdollisuutensa rajoittaa kolmen tähden Neymarin, Kylian Mbappen ja Edinson Cavanin.

Celticin johtaja Brendan Rodgers sanoi Weah oli "nälkäinen" ja hänellä oli "luonnollisia ominaisuuksia hänen vauhdissaan ja tekniikassaan." Jo täyttä Yhdysvaltain kansainvälistä Weahia pidetään huipputason lahjakkaana, siunattu fyysisillä työkaluilla, jotka tekivät hänen isänsä pelättäväksi hyökkäävä ase. Weah on Celticin toinen tammikuun ikkunan allekirjoittaminen, kun West Brom -voittaja Oliver Burke on myös saanut laina-sopimuksen loppuun kauden loppuun asti. jalkapallo pelipaidat käytettäessä Weah sai nyt tilaisuuden perustaa itsensä vanhempaan jalkapalloon.



:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Pep Guardiola ei tiedä, voiko Manchester City ottaa kiinni Liverpoolista, mutta sanoo, että heidän on aloitettava heittäen heidät torstai-iltana. Kaupunki laskee 10 pistettä Liverpoolin takana, jos he menettävät neljännen kerran viimeisten kuuden liigan ottelussa Etihad-stadionin johtajia vastaan. Liverpool pelipaita käytettäessä Jurgen Kloppin tiimi tulee pelaamaan voittamattomalla ennätyksellä 17-3-0 ja 54 pistettä, kun taas Cityssä on 48 pistettä ennätyksellä 15-2-3. Se on huomattava kylmän, kovan urheilutapahtuman nousu, kahdeksan voittoa peräkkäin kaikissa kilpailuissa, 23 maalia ja kolme myönsi. Varjossaan kaupunki on lyönyt ja kompastunut.

Kaupungin pomo uskoo hänen puolensa olevan tottunut suosikkeihin, jos heistä tulee menestyksekäs klubi, jota he eivät aina ole historiallisesti olleet, mutta sanoo, että hänen pelaajillaan on kaikki taistelevat ominaisuudet. Kompany haluaa, että Cityn nuoret tähdet näyttävät todelliset värinsä ja nauttivat haasta yrittää vetää takaisin Liverpool. jalkapallo pelipaidat yllättäminen Vuonna 2018 vahvin vastustaja City oli Liverpool, Chelsea, Manchester United, Tottenham ja Lyon. Yksikään joukkue ei pelaa paremmin kuin Liverpool. Punaiset ovat saaneet vähintään kolme maalia jokaisessa neljässä viimeisessä pelissäan, kun he ovat viime aikoina viettäneet viisi viimeistä Arsenalia.



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Juventus ei voi antaa Cristiano Ronaldoille lepoa. Cristiano Ronaldo tuli ulos penkistä pelastamaan 2-2 piirtää 10-miehen Juventusta Atalantaa vastaan ​​Atleti Azzurri d'Italia -stadionilla Bergamossa keskiviikkona. Juve, joka pudotti ensimmäiset pisteensä kauden aikana, oli alle 10 miehelle yhdessä Serie A: n vaikeimmista paikoista, kun Ronaldo nyökkäsi kotiin lähietäisyydeltä 78. minuutilla. Serie A -mestarit, jotka ovat sijoittaneet 112 miljoonaa euroa (102 miljoonaa euroa / 128 miljoonaa euroa) viiden kerran Ballon d'Orin voittajalle, ovat ymmärrettävästi innokkaita saamaan hänet mahdollisimman paljon ulos. Myös uudet Juventus pelipaita yllään, Ronaldo on voittanut odotettua enemmän.

Ennen keskiviikkoa Ronaldo oli aloittanut Juventus-ottelun tällä kaudella. UEFA: n Mestarien liigan ristiriita Young Boysin kanssa, jossa hänet keskeytettiin, ja hän oli suorittanut 90 minuuttia 20 kertaa. "Kaikki pitivät sitä hyvänä pisteenä hyvälle joukkueelle", Allegri sanoi. "Meillä oli hyvä olla menemättä ottelusta, kun menimme alas 10 miehelle." Ronaldo, joka jätettiin pois Serie A-pelin alkukokoonpanosta ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hän oli siirtynyt Real Madridista, pääsi pelastamaan kauden kahdentoista liigan tavoitteensa mukaisesti. Hän ei saa käyttää jalkapallo pelipaidat keskiviikkona, kun Juve antaa hänelle joulun jälkeisen hengityksen.



:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Euroopan pelaajat haluavat nyt liittyä Liverpooliin, koska he voivat ”nähdä, mitä klubi tekee”. He haluavat käyttää punaisia jalkapallo pelipaidat ja olla osa heitä. Anfield-klubi on huippukokouksessa neljä pistettä, jotka tulevat heidän nyrkkeilypäiväänsä Newcastlen kotiin, ja mestarien Manchester Cityn toinen ja Tottenham Hotspur kuusi pistettä kolmanteen paikkaan. Punaiset istuvat melkein liigan huippukokouksessa sen jälkeen, kun he ovat voittaneet 17 ottelua ja ovat yhden pisteen päässä Manchester Citystä. ”Egyptiläinen on nauttinut 12 kuukautta Jurgen Kloppin puolella, kun hän on viime kaudella voittanut PFA: n ja FWA: n vuoden pelaajapalkinnon ja palannut huippuluokkaan uudessa kampanjassa”, Skysports totesi maanantaina.

Liverpool istuu huipulla joulun ja Brownin mielestä heistä tulee suuria suosikkeja, jos he kääntyvät Manchester Cityyn - joilla on "psykologinen lohko" - kun kaksi klubia kokoontuvat Anfieldissä 3. tammikuuta. Liverpool pelipaita fanit tietävät liian hyvin, että joulu ei ole takuu liigan otsikolle. Sitten ensimmäisessä ottelussaan vuonna 2019 se on suuri, jossa Kloppin miehet matkustavat Etihadiin kohtaamaan kaupungin. Skysports ilmoitti aiemmin, että Chelsean Eden Hazard tuli toiseksi, kun taas kaupungin Raheem Sterling oli heidän kolmannen Premier League -vuoden tähtensä.



:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Sen jälkeen, kun on selviytynyt vahinkoasioista kiireisen 2018 aikana, Paris Saint-Germain eteenpäin Neymar vaatii, että hän on nyt täysin kunnossa. Fanit Neymar pelipaita haluavat myös hänet takaisin. Paris Saint-Germain tavallisesti häntä ja Kylian Mbappea ovat juuri Uruguayn Edinson Cavanin takana. Neymar on pitkään verrattu hänen maanmiehensä kanssa; pari kasvoi Santoksen kuuluisassa nuorisojärjestelmässä, jossa kukin saavutti fantastisen menestyksen. Kuitenkin 26-vuotias on ollut jatkuvasti yhteydessä siirtymään takaisin Espanjaan, kun Real Madrid ilmoitti olevansa innokas. Entinen Barcelonan tähti on nyt antanut lausuntonsa Mourinhon purkamisesta - ja miksi sillä ei ole väliä.

Neymarin suhde Edinson Cavaniin on ilmestynyt aiemmin jännittyneeksi, mutta eteenpäin sanotaan, että pari yhdessä Kylian Mbappe -yhtiön kanssa loviin hyvin. Yllään jalkapallo pelipaidat, joista jokainen on tähti, joka voisi kohtuudella odottaa koko ympäröivän hyökkäyksen, kuten Barcelonassa on Messi. Neymar on murskannut 16 maalia 19 ottelussa Ranskan mestareille tähän kauteen asti. Hän sanoi: "PSG on hieno joukkue, toivon, että he pelaavat hienoa jalkapalloa ja he menevät Mestarien liigan finaaliin."



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 29 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Juventus-supertähti Cristiano Ronaldo teki selväksi, että hän oli kiinnostunut liittymään Serie A -mestareihin jo tammikuussa, agentti Jorge Mendes on paljastanut. Kilpailu päättyi yhdeksän vuoden junaan Santiago Bernabeussa heinäkuussa, jolloin hän allekirjoitti Massimiliano Allegrin puolelle 100 miljoonan euron suuruisen sopimuksen. Ja koska hän liittyi Juventukseen, Ronaldo Juventus pelipaita tulee suosikki. Portugalin Super agentti Jorge Mendes sanoi: "Cristiano kertoi minulle tammikuussa, että hän halusi liittyä bianconeriin. Tuolloin ei ajattelin, että sopimus olisi mahdollista, mutta luulen, että olin väärässä. "

Ja on sääli, että Ronaldo menetti Ballon d'Orin tänä vuonna. Me kaikki uskomme, että hänellä on kulunut jalkapallo pelipaidat ja suoritettu hyvin. Vuodesta 2008 lähtien joko Cristiano Ronaldo tai Lionel Messi ovat voittaneet Ballon d'Orin, joka on maailman vuoden jalkapalloilija. Modric, viime vuonna Ballon d'Orin kyselyssä, voitti 2017 voittajan Ronaldo Juventus ja Atletico Madrid eteenpäin Antoine Griezmann tämän vuoden palkinnon. Real Madridin keskikenttäpelaaja Luka Modric valitti Ronaldo ja Messin poissaolosta haastattelussaan Croatian newspaper Sportske Novosti.



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Juventus-supertähti Cristiano Ronaldo teki selväksi, että hän oli kiinnostunut liittymään Serie A -mestareihin jo tammikuussa, agentti Jorge Mendes on paljastanut. Kilpailu päättyi yhdeksän vuoden junaan Santiago Bernabeussa heinäkuussa, jolloin hän allekirjoitti Massimiliano Allegrin puolelle 100 miljoonan euron suuruisen sopimuksen. Ja koska hän liittyi Juventukseen, Ronaldo Juventus pelipaita tulee suosikki. Portugalin Super agentti Jorge Mendes sanoi: "Cristiano kertoi minulle tammikuussa, että hän halusi liittyä bianconeriin. Tuolloin ei ajattelin, että sopimus olisi mahdollista, mutta luulen, että olin väärässä. "

Ja on sääli, että Ronaldo menetti Ballon d'Orin tänä vuonna. Me kaikki uskomme, että hänellä on kulunut jalkapallo pelipaidat ja suoritettu hyvin. Vuodesta 2008 lähtien joko Cristiano Ronaldo tai Lionel Messi ovat voittaneet Ballon d'Orin, joka on maailman vuoden jalkapalloilija. Modric, viime vuonna Ballon d'Orin kyselyssä, voitti 2017 voittajan Ronaldo Juventus ja Atletico Madrid eteenpäin Antoine Griezmann tämän vuoden palkinnon. Real Madridin keskikenttäpelaaja Luka Modric valitti Ronaldo ja Messin poissaolosta haastattelussaan Croatian newspaper Sportske Novosti.



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Leroy Sane kaatui kahdesti, kun Manchester City lähti taakse turvaamaan kärkipaikan Mestarien liigan F-ryhmässä 2-1 voitolla Hoffenheimista. Kaupunkien luottoon he rallistuivat menemisen jälkeen ja he olivat jo rullanneet puuta kaksi kertaa. Yllään jalkapallo pelipaidat, Leroy Sane tasaantui juuri ennen puoliaikaa, jossa oli väärää 30-metristä vapaapotkua ja tarttui 61. minuutti voittoon. Hän oli 20, kun City maksoi 37 miljoonaa puntaa allekirjoittamaan hänet, ja hän näyttää jo rahojen arvoiselta.

Tämän voiton Hoffenheimin yli, klubin viimeisin yritys saada Euroopan jalkapallon lopullinen palkinto ensimmäistä kertaa pysyy radalla. Jopa Valioliigan ja Liigan Cupin voittajana, Saneilla oli ratkaiseva rooli viimeisenä kautena, kun City risteili otsikkoon ennätystasolla. Vaikka he voittivat voiton, kaupungin vaikeudet Euroopassa hyvin järjestäytyneillä ja nopeilla sivuilla aiheuttavat edelleen ongelmia. Manchester City pelipaita fanit kuitenkin edelleen luottavat tiimiinsä.

Tilaus palautettiin, ja City näki viimeisen puolen tunnin päästäkseen kärkipaikalla, jotain säästävää. Kaupan takia hankalassa ryhmätasossa City sai tarvittavansa pisteen, jonka he tarvitsivat lopettamaan ryhmän F yläpuolella. Yksi Atletico Madridista, Schalke 04: sta, Ajaxista tai Romaista odotti 16 kierroksella. Kaupunki ei pelkää heitä.



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Pogba, 25, on kärsinyt vaikeasta 2018-19-kampanjasta ja on pudonnut penkkiin Unitedin viimeaikaisille otteluille Arsenal ja Fulham vastaan. Pukeutuvat Manchester United pelipaita nyt, Pogban näyttää olevan vain vähän tilaa kehittää. Lauantaina Paul Pogba joutui katsomaan koko yhdeksänkymmentä minuuttia Manchester Unitedin 4-1 voiton Fulhamista Old Traffordista penkistä. United-pomo sanoi, että Pogba aloittaa keskiviikkona viimeisen Mestarien liigan ryhmän H-pelin vastaan ​​Valenciaa Espanjassa yhtenä joukossa muutoksia kokoonpanoon. Vuosi sitten United tunsi Pogban poissaolon. Nyt he alkavat hyötyä siitä.

Pogba on liian hyvä pelaaja, joka jää penkkiin, ja vaikka hänellä on vikojaan, se on Jose Mourinhon johdon epäonnistumisen vuoksi, että hän on niin selkeästi kamppaillut saadakseen parhaan mahdollisuuden. Mourinho on hahmonnut aikomuksensa laittaa Pogba takaisin kyseisen ottelun aloitusluokkaan XI.

Juventus tiedetään olevan kiinnostunut ottamaan hänet takaisin, jos tilaisuus syntyy, vaikka Pogba haluaisi allekirjoittaa Barcelonassa. Minkä jalkapallo pelipaidat hän käyttää lopulta? Hän on parhaillaan parantanut parhaansa, kuten hänen hallitseva kaksivaiheinen suorituskykyä Young Boysia vastaan ​​syyskuussa, mutta tällaiset kohokohdat ovat olleet ohuita kentällä.



:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Cristiano Ronaldo näyttää ottaneen hänen 2018 Ballon d'Or naurun takanaan, kun hän ja hänen Juventus-tiimikaverit koulutettiin hymyillen heidän kasvoillaan keskiviikkona. Ronaldo päätti toiseksi äänestää 2018 Ballon d'Orissa, mutta hänen valmentajansa Massimiliano Allegri uskoo saavansa voiton loppuun palkintokorokkeelle, mikä olisi ollut kolmas vuosi peräkkäin. Ronaldo ei edes vaivautunut osoittamaan palkintoseremoniaan. Fanit Juventus Ronaldo pelipaita ajattelevat niin ja tuntevat epäoikeudenmukaiselta. Ronaldon sisaret ovat usein usein puolustamaan veljiään todellisia tai hämmästyneitä houkutuksia vastaan. Jos Ronaldo voittaisi Ballon d'Orin Juventus-aikanaan, hänestä tuli ensimmäinen pelaaja, joka vaati sitä kolmessa eri joukkueessa.

Kroatia voitti suuren suosionsa, kun hän oli toistaiseksi saavuttanut erinomaisen 2018, jolloin hän voitti UEFA: n Mestarien liigan ja innossi maansa FIFA World Cup -finaaliin Venäjällä. jalkapallo pelipaidat, Modric on todella tehnyt hyvää työtä maailmancupin aikana. Italian keskustaan ​​perjantaina rynnäkköhän Italian kotikaupungit odottavat Mestarien liigan peliä vastaan ​​nuoria poikia vastaan ​​seuraavana keskiviikkona.



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Ballon d'Or on maailman jalkapallon arvostetuin palkinto, joka annetaan joka vuosi toimittajille, jotka toimittajat pitävät parhaana planeetalla. Jokainen jalkapallo pelipaidat oleva pelaaja haluaa tämän palkinnon. Joku voisi haluta antaa Neymarin tietää, että vuoden 2018 Ballon d'Or -seremoniassa oli viime yönä. Pariisin Saint-Germain-tähti Neymar päätti kuitenkin ohittaa tehtävän, ja päätti rentoutua hyvällä Call of Duty -pelillä.

Brasilian tähti Neymar putosi kolmannesta sijasta 2017 - 12, tänä vuonna. Dynaaminen eteenpäin vasemmalle Barcelonalle Paris Saint-Germainille, jotta Messi-varjosta päästäisiin eroon. Ja hän ei selvästikään ollut kovin vaivautunut tuloksesta, kun hän pelasi CoD: n kanssa hänen kumppaneitaan Thiago Silvan ja Marquinhosin kanssa. Yhdessä joukkuetoverinsa kanssa, entinen Barcelonan tähti nähdään ottaa pallo, vaikka hänet tapetaan melko nopeasti pelissä.

Tämä lisää molempien osapuolten väliseen työsuhteeseen liittyviä komplikaatioita, ja palaaminen ei merkitse pelkästään hänen valituksensa poistamista vaan rahan menettämistä yhdessä. Sen sijaan, yllään psg pelipaita, Kylian Mbappe nousi esiin, voitti MM-kisat Ranskassa ja sai ensimmäisen sijan Ballon d'Orissa.



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Juventus Superstar Cristiano Ronaldo on kirjoittanut jälleen kerran nimensä UEFA: n Mestarien liigan historiankirjoissa rikkoutuen toisen kilpailun kaikkien aikojen ennätyksestä. Fanit Juventus Ronaldo pelipaita ovat super jännitystä. "Ronaldo antaa meille turvallisuuden ja luottamuksen tunteen", totesi Allegri lyöneistä finalisteista kahdessa viimeisen neljän vuoden kilpailuissa. Kun hän on tehnyt Mestarien liigan debyyttinsä vuonna 2003, 33-vuotias on edelleen vahva. Bianconeri voitti Valencian 1-0 tiistai-iltana varmistaakseen pääsyn turnauksen viimeiseen kuudentoista, kun taas toiset ryhmän edustustot Manchester Unitedin kanssa kamppaili 1-0 voitosta Sveitsin nuoren pojan Young Boysin.

"Ottelu päätettiin suurella näytelmällä Cristiano", sanoi Valencian valmentaja Marcelino Garcia, "mutta ulos joukkue antoi kaiken, näyttäen loistava henki vastaan ​​yksi Euroopan parhaista joukkueista." Puhuessaan voiton jälkeen Allegri sanoi: "Barcelona on suosikki. Näiden takana on kolme joukkuetta. Juva pidetään vain suosikkeina, koska Christiano Ronaldo on liittynyt meihin. " jalkapallo pelipaidat, Ronaldo nousee kuudenneksi Mestarien liigalle, kun Juventus asettaa haasteen suurimmalle palkinnolle klubipelipeleissä.



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Barcelona ja Atletico Madrid eivät hyötyneet Real Madridin menetyksestä ja laajentuivat heidän johdonsa. Atlético Madrid ja Barcelona pelasivat viikonlopun tiukka 1-1 -voitto, kun Ousmane Dembélé nousi viime hetkellä peruuttaakseen Diego Cosan myöhäisestä voittajasta. jalkapallo pelipaidat fanit haluavat saavansa enemmän tavoitteita. Se oli läheinen peli koko ajan, kun molemmat joukkueet lopulta otti pisteen Wanda Metropolitanesta kiitos Ousmane Dembelen viimeisen huijarivin.

Barcelonan vedot merkitsevät sitä, että katalaanit ovat nyt menneet La Liga Santanderin toiselle sijalle ja jäävät vain pudotuspeleistä. Messi vaatii, että hän voi saada paremman. Ja fanit Messi pelipaita ajattelevat niin. Messi, 31, on voittanut 14 kertaa jo tällä kaudella, mutta uskoo itsekseen itselleen maalintekijäksi. Messi oli hyvässä kunnossa jälleen kerran lyönyt miehiä helposti, ja pari taitoa kiinnitti erityisesti useita faneja silmiään, kun hän ampui Atletico-pelaajia. Toki, Messi ei ehkä voinut olla voittopuolella, mutta toisella tavalla hän ehdottomasti oli.



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Barcelona ja Atletico Madrid eivät hyötyneet Real Madridin menetyksestä ja laajentuivat heidän johdonsa. Atlético Madrid ja Barcelona pelasivat viikonlopun tiukka 1-1 -voitto, kun Ousmane Dembélé nousi viime hetkellä peruuttaakseen Diego Cosan myöhäisestä voittajasta. jalkapallo pelipaidat fanit haluavat saavansa enemmän tavoitteita. Se oli läheinen peli koko ajan, kun molemmat joukkueet lopulta otti pisteen Wanda Metropolitanesta kiitos Ousmane Dembelen viimeisen huijarivin.

Barcelonan vedot merkitsevät sitä, että katalaanit ovat nyt menneet La Liga Santanderin toiselle sijalle ja jäävät vain pudotuspeleistä. Messi vaatii, että hän voi saada paremman. Ja fanit Messi pelipaita ajattelevat niin. Messi, 31, on voittanut 14 kertaa jo tällä kaudella, mutta uskoo itsekseen itselleen maalintekijäksi. Messi oli hyvässä kunnossa jälleen kerran lyönyt miehiä helposti, ja pari taitoa kiinnitti erityisesti useita faneja silmiään, kun hän ampui Atletico-pelaajia. Toki, Messi ei ehkä voinut olla voittopuolella, mutta toisella tavalla hän ehdottomasti oli.



:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Valioliitto on ilmoittanut, että lyhyempi siirtoikkuna on taas paikallaan ensi kesänä. ECHO ymmärtää kuitenkin, että Dembele ei ole Liverpoolin pomo Jurgen Kloppin kohteena. Hänellä on Barcelona pelipaita vielä epävarma. Mielestäni on mielikuvitusta kuvitella Dembele Liverpoolissa, ei sen uskomaton siirtomaksun takia, vaan enemmän sen häiritsevän luonteen vuoksi. Barca päävalmentaja Ernesto Valverde kieltäytyi vedontamasta siitä, onko Dembelen käyttäytyminen vaarannanut hänen tulevaisuutensa seurassa.

Klubit pystyivät edelleen myymään pelaajia ulkomaille perinteiseen 31.8. Määräaikaan saakka, mutta eivät voineet lisätä joukkojaan kampanjan alkaessa. Klopp vahvisti aiemmin tässä kuussa, ettei hän roiski käteistä talvi-ikkunassa, kun hän oli viime kesänä lisännyt yli 170 miljoonan euron arvoisen lahjakkuutensa. Raportti kuitenkin osoittaa, että Barcelona ei odota, että Liverpool maksaa lähes 96 miljoonaa puntaa allekirjoittamaan eteenpäin ja arvollaan joka viikko. jalkapallo pelipaidat, Dembele allekirjoitti Barcelonassa viisivuotisen sopimuksen kesällä 2017, mutta The Sun ilmoitti, että Liverpool voisi tehdä tammikuussa 85 miljoonaa puntaa.



:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 آذر 1397 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 11 صفحه بعد