نوشته شده توسط : woodwork

Liverpoolin hyökkääjä Roberto Firmino puuttui koulutuksesta ennen UEFA: n Mestarien liigan ristiriitaa Bayern Münchenin kanssa, kun hän kärsii viruksesta. Punaiset jäävät toiveikkaiksi, että Brasilian kansainvälinen toipuu ajoissa Anfieldin tiistaina, mutta hän on nyt valtava epäilys Bundesliga-mestareiden kanssa. Liverpool pelipaita fanit odottavat paluuta. Samaan aikaan Dejan Lovren ei ole esiintynyt Jurgen Kloppin puolella, koska hän loukkaantui tammikuussa. Jürgen Klopp ei ole varma Lovrenin kuntoilusta, mutta Liverpoolin pomo on upea Georginio Wijnaldumin ja Xherdan Shaqirin mahdollisuuksien edessä Bayern Münchenissä.

Liverpool-joukkueessa ei kuitenkaan ole pelaajaa, joka ylpeilee Firminon yhdistelmän viimeistelymahdollisuudesta, linkki-pelistä ja työstä pois pallosta. "Jos [Fabinho pelaa siellä] Mestarien liigassa Bayern Müncheniä vastaan, se ei ole helppoa," Klopp sanoi lehdistötilaisuudessa. Virgil van Dijkin jousitus ja Joe Gomezin (jalka) puuttuminen ja Lovrenin epäilys merkitsevät sitä, että Klopp voi käyttää Fabinhoa ​​keskuspuolustukseen verrattuna Saksan mestareihin. Tiistain odotettu ristiriita Anfieldissä käynnistyy kello 20 GMT (klo 15). jalkapallo pelipaidat pelaajat ovat valmiita kilpailuun. Ja vaikka vedonlyönti on tiukka tässä ensimmäisessä osassa, Liverpool on tulossa suosikkeihin ansaita etu ennen paluuta.



:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Ilkay Gundogan on sanonut, että hän ei ole vielä tehnyt päätöstä siitä, allekirjoittaako se uuden sopimuksen Etihad-stadionilla. Yllään Manchester City pelipaita, Blues-keskikentän ässä nauttii yhdestä parhaista loitsuistaan ​​ja näyttää valloittaneen loukkaantumisvaikeudet, jotka ovat koetelleet uransa. Gundoganin sopimus päättyy kesäkuussa 2020, mikä tarkoittaa, että se päättyy viimeiseen 12 kuukauteensa, ja on ollut huhuja siitä, että hänen entinen klubi Borussia Dortmund seuraa hänen tilannettaan. 28-vuotias myönsi kuitenkin, että Bayernia olisi pidettävä myös suosikkina Allianz-areenalla maaliskuussa.

Gundogan sanoi, että ei ollut mitään kiirettä saada laajennusta lajitelluksi, joten hän on tyytyväinen Premier League -mestarien elämään. Viime viikkoina Gundoganista on tullut yksi Guardiolan ensimmäisistä vaihtoehdoista - hän ja Bernardo Silva poimittiin aloittamaan kolmen viikon ottelun viikossa Arsenalia, Evertonia ja Chelsea vastaan. Yllään jalkapallo pelipaidat, Ilkay on voittanut 5 maalia ja auttanut 2: ää hänen joukkuetoverinsa 13 Premier-liigassa aloittamassa tämän kauden, jo hänen paras maalintekijäkampanjansa Cityssä, jossa on runsaasti aikaa lisätä hänen yhteenkuuluvuuttaan.



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Jurgen Kloppin puolella ei ole tällä viikonloppuna pelejä, jotka johtuvat yllätyksestä FA Cupin poistumiseen Wolvesin kolmannella kierroksella. Liverpool pelipaita fanit odottavat heidän parempaa suorituskykyään. James Rodriguez uskoo, että Bayern Münchenin puolella ei ole mitään syytä pelätä Liverpoolia ennen tulevien Mestarien liigan yhteenottoa. Myös maalivahti Manuel Neuer on kertonut ESPN: lle olevansa luottavainen pelaamaan Champions League -kierrossa 16-luvun ensimmäisessä osassa Liverpoolissa 19. helmikuuta. ”Olen kunnossa, se ei ole niin huono,” Neuer kertoi ESPN: lle. ”Luulen, että lääketieteellinen [henkilökuntamme] ajaa minut tavoitteeseen ja jos kaikki on hyvin koulutuksessa, pelaan [Liverpoolia vastaan].”

Jurgen Kloppin puoli järjestää Bayernin Anfieldissä 19. helmikuuta, jolloin kaksi joukkuetta ovat ensimmäistä kertaa tavanneet kilpailussa. Yllään jalkapallo pelipaidat, World Cup -voittaja Neuer uskoo, että se antaa hänelle tarpeeksi aikaa toipua vahingosta. McAteer kertoi Tavoitteelle: "Mutta meillä on muutama päivä aikaa saada pelaajat pois hoitopöydästä ja ottaa huomioon. Toivottavasti saamme takaisin suuria persoonallisuuksia ja meillä on vahva tiimi Bayernia vastaan." Bayernin paluu-tapaaminen Liverpoolin kanssa tulee olemaan Allianz-areenalla 13. maaliskuuta.



:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Jurgen Klopp on sanonut, että Liverpoolille evättiin kivipallo-rangaistus 1.-1-viikollaan Leicester Cityn keskiviikkona. Punaisissa Liverpool pelipaita fanit uskovat edelleen voivansa voittaa lopullisen otsikon. Lumea lumi, Liverpoolin Premier League -palkinnot kärsivät täällä. Harvoin on pöydän yläreunassa viiden pisteen johdin, joka tuntui tällaiselta pettymykseltä. "Laitimme Leicesterin paineen alla, mutta olimme epäonnistuneet tavoitteen kanssa viimeisellä sekunnilla ennen puoliaikaa. Sinun täytyy ottaa se miten se on", Klopp sanoi. Liverpoolin täytyy palata takaisin radalle, koska se oli juuri tämä tulos, enemmän kuin tulos, joka koskee heitä.

Piirroksesta huolimatta Liverpool muutti vielä viisi pistettä Manchester Citystä liigan sijoituksissa, kun hallitsevat mestarit kärsivät tiistaina voittoa Newcastle Unitedissa tiistaina. Lopulta Kop lauloi ”Liverpool, Liverpool” tuki- ja vastahakoilussa. Yllään jalkapallo pelipaidat, heidän tiiminsä on edelleen hyvin ajoissa, mutta se olisi voinut olla paljon parempi. Leicester aloitti hätkähdyttävän alun jälkeen erinomaisen, Harry Maguiren loistavasti johtaman puolustuksen Englannin joukkuekaverinsa Ben Chilwellin kanssa. Mutta jos tämä viikko on opettanut meille mitään, se on odottaa odottamattomia. Tulevassa nimikilpailussa on varmasti enemmän käänteitä.



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Argentiinalaiset olivat kaduilla ennen kaikkea kuin normaalisti Montilivellä, mutta vain Mestarien liigassa näyttää todennäköisesti testaa katalaanien todellista voimaa tällä kaudella. Lionel Messi on väittänyt, että Barcelona tarvitsee niiden fanien tukea, jotka ovat Messi pelipaita, kun he ottavat Sevillan Copa del Reyssä. "Se on tiukka liiga, sekä ylä- että alareunassa, jossa on muutamia eroja niiden välillä", hän lisäsi. "Yritämme jatkaa tässä muodossa ja jatkaa pisteiden keräämistä." 31-vuotiaana Messi on edelleen yksi maailman jalkapallon parhaista pelaajista. ikään kuin olisi epäilystäkään. Pelkästään tällä kaudella hänellä on 26 maalia 25 pelissä, jotka ovat auttaneet Barcaa istumaan mukavasti pöydän yläosassa.

jalkapallo pelipaidat käytettäessä Argentiinan hyökkääjä näytti hallitsevansa energiaansa: hänellä oli hiljaisempi peli uskomattomilla standardeillaan, mutta silti hän sai hienon maalin. Barca on viisi pistettä Atletico Madridin yläpuolella, mutta Messi tietää, että heillä ei ole varaa rentoutua. Messi ei ollut Valverden joukkueessa, jossa oli 2-0 tappiota Sevillassa viikon puolivälissä, mutta voit lyödä vetoa siitä, että supertähti tulee olemaan XI: n aloituspalkissa Nou Campissa keskiviikkona.



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Gonzalo Higuain on liittynyt Chelseaan lainaa Juventuksesta jäljellä olevalle kaudelle, yhdistämällä Argentiinan hyökkääjän valmentaja Maurizio Sarrin kanssa. Gonzalo Higuain on virallisesti Chelsea pelipaita pelaaja, klubi on vahvistanut sosiaalisen mediansa ja verkkosivunsa tänä iltana. "Kun mahdollisuus liittyä Chelseaan esiteltiin, minun täytyi ottaa se", Higuain kertoi klubin viralliselle verkkosivustolle. "Se on tiimi, joka on aina pitänyt siitä, että sillä on paljon historiaa." Argentiinan kansainvälinen on todistettu maalintekijä kaikkialla, missä hän on pelannut koko uransa ajan. Higuain ei ole käytettävissä Chelsean Carabao Cupin puolivälissä toisessa osassa Tottenhamia vastaan ​​torstaina , elää Sky Sportsissa, koska siirtoa ei saatu päätökseen ajoissa.

 

Higuain, joka ottaa numeron 9 jalkapallo pelipaidat, tulee niin kuin Alvaro Morata valmistautuu lainan ostamiseen siirtyäkseen Atletico Madridiin. Hänen debyytti saattaa tulla vastaan ​​Sheffieldin keskiviikkona FA Cupissa sunnuntaina. Mutta 31-vuotiaana Allardyce uskoo, että siirtyminen Premier-liigaan on tullut muutama vuosi liian myöhään Higuainille, sanoen, että hän voi kamppailla Premier League -jalkapallon tahtiin. Higuainin siirtyminen Stamford Bridge -sillalle saattaisi myös aloittaa Alvaro Moratan liittymisen Atletico Madridiin.



:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Atletico Madrid täysi takaisin Filipe Luis on punnittu vuoden 2018 Ballon d'Orin keskustelussa, jossa vaaditaan, että Lionel Messi olisi pitänyt saada palkinnon ennen Luka Modricia. Rehellisesti sanottuna Messi pelipaita fanit eivät ole vakuuttuneita Luka Modricista. Messiin on nyt 22 tavoitetta, kun he tulevat korvaavaksi, mikä on enemmän kuin mikään muu pelaaja 21-luvulla. Barca aloitti sunnuntai-iltana LaLigan ristiriidan yli 300 miljoonan euron kustannuksella, mutta silti he tarvitsivat talismaninsa poistumaan penkistä ja pelastamaan joukkueen. Tämä ei kuitenkaan ole pysäyttänyt vertailuja Barcelonan sankarin ja nykyisen Juventus-hyökkääjän Paulo Dybalan välillä.

”Hän on Barcelonan paras pelaaja”, Filipe Luis lisäsi. "Hän pisteyttää tavoitteet ja kun hän ei tee sitä, hän tarjoaa avustuksia tai aloittaa näytelmiä, jotka johtavat tavoitteisiin - ja hän on tehnyt sen viimeisten 10 vuoden aikana. Vuosi on 2019 ja Lionel Messi käyttää edelleen jalkapallo pelipaidat ja säästää Barcelonaa. Barcelona on parhaillaan La Ligassa, viisi pistettä Atletico Madridista ja 10 pistettä Real Madridista. Dybala oli ylpeä saadessaan täydentävän lomakkeen Messiin, mutta on myös yrittänyt vertailla näitä kahta.



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Atletico Madrid täysi takaisin Filipe Luis on punnittu vuoden 2018 Ballon d'Orin keskustelussa, jossa vaaditaan, että Lionel Messi olisi pitänyt saada palkinnon ennen Luka Modricia. Rehellisesti sanottuna Messi pelipaita fanit eivät ole vakuuttuneita Luka Modricista. Messiin on nyt 22 tavoitetta, kun he tulevat korvaavaksi, mikä on enemmän kuin mikään muu pelaaja 21-luvulla. Barca aloitti sunnuntai-iltana LaLigan ristiriidan yli 300 miljoonan euron kustannuksella, mutta silti he tarvitsivat talismaninsa poistumaan penkistä ja pelastamaan joukkueen. Tämä ei kuitenkaan ole pysäyttänyt vertailuja Barcelonan sankarin ja nykyisen Juventus-hyökkääjän Paulo Dybalan välillä.

”Hän on Barcelonan paras pelaaja”, Filipe Luis lisäsi. "Hän pisteyttää tavoitteet ja kun hän ei tee sitä, hän tarjoaa avustuksia tai aloittaa näytelmiä, jotka johtavat tavoitteisiin - ja hän on tehnyt sen viimeisten 10 vuoden aikana. Vuosi on 2019 ja Lionel Messi käyttää edelleen jalkapallo pelipaidat ja säästää Barcelonaa. Barcelona on parhaillaan La Ligassa, viisi pistettä Atletico Madridista ja 10 pistettä Real Madridista. Dybala oli ylpeä saadessaan täydentävän lomakkeen Messiin, mutta on myös yrittänyt vertailla näitä kahta.



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 بهمن 1397 | نظرات ()