نوشته شده توسط : woodwork

Ranska olisi saattanut voittaa maailmancupin, mutta Kroatia on voittanut sydämemme. Tämä tunne näkyi selvästi Zagrebissa, kun fanit yllään Kroatia pelipaita ja kaadetaan ympäri maata, kun Kroatiassa pyydetään antamaan sankareita tervetulleeksi maanantaina maajoukkueeseen huolimatta Ranskan menestyksestä maailmanmestaruuskisoissa. Iloinen, laulava väkijoukko ryntäsi keskusaukot ja reitin, jossa pelaajat kulkivat avoimessa bussissa, tervehtivät fanit ja allekirjoittivat autographs. Kun pelaajat pääsivät pääaukioon, ihmiset olivat ilahduttavia nähdessään näistä uusista kansallisista sankareista.

"Kiitos Kroatiasta, kiitos Zagrebista!" Kapteeni Luka Modric kertoi väkijoukolle, kun joukkueen lopulta saapui keskustan aukiolle illalla. Tämän historiallisen saavutuksen kansallinen innostus on vaikea sanoa, ja kaikkialla Kroatiassa kaupungeissa ja kaupungeissa satoja tuhansia ihmisiä on tulvittu kaduilla jokaisen ottelun jälkeen. Jotta uskolliset fanit kuitenkin, kaatosade ei vaimentanut mielialaa ja osapuoli jatkoi, vaikka niiden world cup 2018 pelipaidat ovat olleet märät. Näyttelemällä se juontaa voi kestää jonkin aikaa kuolla.



:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Englannin World Cup -julistuksessa fanit uskovat taas ja rakastuvat maajoukkueeseen houkuttelemalla samalla koko joukko kannattajia. Englanti pelaa Kroatia MM-kisassa keskiviikkona. Tämä on ensimmäinen kerta, kun he ovat saavuttaneet neljän viimeisen merkittävän kansainvälisen turnauksen, koska hän on vieraillut Euro'96: lla. Nottinghamissa joukko kannattajia nähdään tanssina bussin suojassa, kun taas muut Manchester- ja Birmingham-leikkeet osoittivat ihmisiä bussien päällä niiden world cup 2018 pelipaidat.

"Englanti kannattaa herätä", sanoo Alexander Mitchel, joka on sijoittautunut Sydneyn. Koska maalivahti Harry Kane ei saanut vielä kuutta maalia turnauksessa tähän mennessä, Englannin kapteeni Harry Kane ei pystynyt lisäämään hänen vaikuttavaa kokonaissummaaan, ja mahdollisuudet olivat vähäiset ja kaukana Ruotsia vastaan. Fowler uskoo, että Southgate on raikasta ilmaa Englannin pelaajille verrattuna useiden edeltäjien autoritaariseen lähestymistapaan. Yllään Englanti pelipaita, kannattajat kiipesivät ajoneuvon päälle, kun lääkäri vastasi hätäpuheluun Borough Marketin lähellä, lähellä Millwallin kotia Den.



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Kroatia kohtaa Venäjän kanssa Sochissa lauantaina, ja voittaja kokouksissa joko Englannissa tai Ruotsissa semifinaaleissa. Fanit yllään world cup 2018 pelipaidat ovat erittäin innoissaan. Molemmat joukkueet työnnettiin rangaistuksiin 16 viimeisen päivän aikana, kun Venäjä voitti Espanjan, kun taas Kroatia ylitti Tanskan. Luka Modric ja Co koulutettiin heidän tukikohdistaan ​​Sochissa keskiviikkona, kun he hienosäätivät valmistautumista peliin lauantai-iltana Venäjän eteläosassa. Kroatia edistyi, kun hermostunut rangaistuspotki voitti Tanskan Nizhny Novgorodissa sunnuntai-iltana.

Kroatia pelipaita on nyt ylpeä. "Luka on meidän kapteeni, paras pelaaja", Rebic sanoi. "On liian aikaista puhua turnauksen parasta pelaajaa, koska olemme vielä vasta neljännesvaiheessa, mutta sillä ei ole väliä yhtä paljon kuin joukkueen suorituskyky." Jos Modricille ja Coolle annetaan liikaa aikaa ja tilaa, niiden voittosuoritus jatkuu ja kotimaat tulevat ulos. Modricia syytettiin kuitenkin siitä, että hän antoi virheellisiä lausuntoja, koska Mamin syytettiin Kroatian viranomaisten veropetoksista ja kavalluksista ja hänet tuomittiin kuusi ja puoli vuotta vankilaan tammikuussa.



:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Uruguay lähetti Messin suuren kilpailija Cristiano Ronaldo kotiin, kun Edinson Cavani iski kahdesti sinetöimään 2-1 voiton Portugaliin, jotta hän päätyisi suuttumaan neljänneksen viimeiseen otteluun. Fanit yllään Uruguay pelipaita kiehuivat samaan aikaan. Portugalin kansallinen jalkapallojoukkue joutui paketoimaan laukut ja jättämään 2018 FIFA World Cupin hyvää Uruguayn jälkeen, kun se lauantaina oli upea 2-1 voitto. Uruguay oli varannut paikkansa MM-kisojen neljänneksissä, kun otteli Portugalissa 2-1 Sochiin.

Ranska kohtaa Uruguayn Nizhny Novgorodin stadionissa perjantaina 6. heinäkuuta. Mikä on tulos? Fanit, jotka käyttävät world cup 2018 pelipaidat, ovat erittäin uteliaita. Kuitenkin Uruguayn eteenpäin Edinson Cavani on vasen vasikan loukkaantuminen ja on edelleen epäilevä sen MM-neljännestä ottelusta Ranskaa vastaan. "Pelaaja on edelleen loukkaantunut", lausunto sanoi. "Hän harjoittelee jalansijaa muusta osastosta ja saa fysioterapiaa."



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Varmaa on se, että Super Eaglesin muoti-tunne ohitti odotukset joukkueelle, joka valitettavasti menetti Kroatian avauspelin. Nigeria tietää, että Islannin 2-0 voiton jälkeen toinen voitto varmistaisi pätevyyden viimeisen 16 päivän aikana, kun taas tasapeli olisi tarpeeksi, kunhan Islanti ei voita Kroatia parin tavoitteen avulla. Sen suorituskyky tänä vuonna voittaa monet fanit yllään Nigeria pelipaita tukemaan heitä. Argentiinalaiset ovat suurelta osin turhautuneita tällä hetkellä ja kaikki tapaukset pahentavat sitä. Javier Mascherano sanoo, että se on kohtalo, joka antaa Argentiinille toisen mahdollisuuden. Eaglesin pitäisi tehdä se tilaisuus tehdä Argentiinan historiaa Venäjällä.

Naisten muodikkaita world cup 2018 pelipaidat vasten Nigerialla oli suuri tasapaino ja tarkoitus Islantia vastaan, kun Ahmed Musa teki molemmat tavoitteet, kun johtaja Gernot Rohr teki taktisen muutoksen. Super Eaglesille heidän on näytettävä, minkälainen hyökkäys Islannissa ottelun toisen puoliskon aikana on näytetty, meidän on oltava ennakoivia. Tämä on peli päättää kohtalo; heidän on lähestyttävä sitä oikealla henkillä, jotta joukkue siirtyisi pelin seuraavaan vaiheeseen. "



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Lionel Messin turhauttavaa kansainvälistä uraa voi tulla aikaisin ja huipentumattomaksi, kun Argentiina on kärsinyt maailmanmestaruuskisoissa 60 vuoden aikana. Messi jäi myös rangaistuspotkusta hänen joukkueensa 1-1: n vastustajan vastaanottoon. Tämän piti olla yön Messi-iltana, seurata mitä Cristiano Ronaldo teki Portugalissa keskiviikkona ja vetää Argentiinan joukkueen uudelleen eteenpäin. Voitaisiin väittää, että Sampaolilla oli oikea idea, mutta väärät roster-pienet, heikot pelaajat kuten Messi, Paulo Dybala ja Gonzalo Higuaín. Hänelle ja joukkueelle tanssin tuntuu olevan tehty argentiinalaisille pelaajille, jotka käyttävät world cup 2018 pelipaidat.

Vaikka Diego Maradona katseli kiskoilta, Kroatia sijoittui 2014-kisoihin 3-0 torstaina. Kroatit siirtyvät 16-kierrokselle. Fanit, jotka käyttävät Kroatia mm 2018 pelipaita, ilahduttavat iloisesti. "Argentiina ei ollut hämmentynyt. Olimme erinomaisia ​​", Kroatian valmentaja Zlatko Dalic sanoi. "Me voitimme upean Argentiinan, jossa maailman paras pelaaja pelaa, Messi". Ennen ottelua Dalic kertoi tämän olevan Kroatian helpoin peli. "Hän selvensi, että sanomalla se ei olisi" helppo vastustaja ", mutta se olisi "paineettomat ottelut".



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 1 تير 1397 | نظرات ()